Header Veldhoven

Bestuur en actieve leden

Ook u kunt een bijdrage leveren door uw betrokkenheid te tonen

Anno juli 2015 bestaat de Stichting uit een dagelijks bestuur van drie personen en zes leden. Wij streven er echter naar de Stichting uit te laten groeien tot een initiatief dat breed gedragen wordt en dat in het Veldhovense dorpsleven verankerd wordt. We zouden heel graag veel mensen bij ons project betrekken zodat het ook echt in de Veldhovense gemeenschap gaat leven. Die medewerking kan uit van alles en nog wat bestaan en hoeft geen dagvullend programma te zijn.

U kunt zich bijvoorbeeld richten op het verzamelen van dorpsfoto’s, schoolfoto’s of bidprentjes die betrekking hebben op Veldhoven-Dorp. Of op zoek gaan naar filmpjes over gebeurtenissen in Veldhoven-Dorp. Of krantenknipsels verzamelen, of mensen interviewen, of verhaaltjes schrijven over Veldhoven-Dorp. Of een fietsroute of wandelroute uitzetten. Of een tentoonstelling mee inrichten, of wat u ook maar leuk vindt om te doen.

Laat het ons weten als u er zin in hebt. Het spreekwoord zegt: vele handen maken licht werk en spreekwoorden liegen zelden.